WIDGET

 

Onze widget is al door meer dan 25 partners geïmplementeerd.
Het is een erg behulpzaam instrument dat u erg kan helpen met klanten acquisitie. Onze widget regelt de opzegging van oude contracten met andere bedrijven voor uw nieuwe klanten.
Direct op uw website tijdens het on-boarding verloop. Deze widget geeft uw nieuwe klanten de optie om makkelijk en snel hun oude contracten op te zeggen.
Dit instrument helpt u om de best mogelijke service aan te bieden aan uw nieuwe klanten.
Wij zouden graag de mogelijkheden van de widget demonstreren tijdens een demo.

 
Hier is een voorbeeld
 
Schermafbeelding 2019-01-02 om 18.05.26
 
 

CALLBANNER

 

De CallBanner is een instrument wat wij aan onze gebruikers aanbieden als zij een contract willen opzeggen. Zij krijgen de optie om het contract gratis op te zeggen via telefoon.
Als u deze optie kiest, wordt u gevraagd om uw telefoon nummer in te voeren en dan krijgt u de opties bel me zo terug /bel me later . Met dank aan onze Pushcall technologie, kunnen we uw retentie team met de klant verbinden, en dan kunt u een aanbod maken voordat de klant zijn relatie met u beëindigd. Bedrijven die onze CallBanner gebruiken hebben een klanten retentie percentage van 35%.
Mis geen kanzen en neem contact met ons op.

 
BEKIJK EEN VOORBEELD
 

AFFILIATE

 

Wilt u een extra inkomstenstroom? Laten we samenwerken.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en coöperatie. Een affiliate worden is simpel, u wordt betaald gebaseerd op hoeveel klanten u binnen kunt halen.
Wij bieden u bedrijfsklare oplossingen zodat u zich op marketing kunt concentreren.
Alstublieft NEEM CONTACT OP met ons zodat we door verschillende opties kunnen kijken.

 
VOORBEELD AFFILIATE WEBSITE >>>>
 
LOTTO-SS
 
 

GDPR

 

GreenOnline is toegewijd aan het beschermen van de veiligheid en privacy van onze klanten en gebruikers . Wij zijn ervan overtuigd dat het respect voor veiligheid en privacy een morele vereiste is bij het aanbieden van een digitale dienst, en dit wordt terug gezien in onze gedragscode: de klanten data die onze gratis widget gebruikt wordt na 24 uur verwijderd.
Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met AVG wetgeving en GDPR ? Neem dan contact met ons op.

 
CONTACT

VEILIGHEID

 

GreenOnline is erg toegewijd aan het beschermen van de veiligheid en privacy van onze klanten.
Wij zijn ervan overtuigd dat het respect voor veiligheid en privacy een morele vereiste is bij het aanbieden van een digitale dienst. Dat komt tot uiting in onze zorgvuldige gedragscode: we hosten ons platform op het Google Cloud Platform (GCP) vanwege hun expertise en certificeringen zoals ISO 27001, ISO 27017 (Cloud Security) en ISO 27018 (Cloud Privacy). Gegevens en applicaties worden gehost binnen de Europese Unie en zijn versleuteld (AES-256). Ons netwerk maakt gebruik van een beheerde firewall van GCP.

 
 
 

VOOR DEVELOPERS

Hieronder kunt u de tech-documentatie voor onze Widget vinden.

 

Als u een voorbeeld van onze widget wilt zien klik dan hier. DIT IS EEN TEST MODUS

 

Als u meer informatie nodig heeft, neem dan contact met ons op.

 
Open Tech-Documentatie