OPZEGWIDGET

 

Onze opzegwidget is al door meer dan 25 partners geïmplementeerd.
De widget regelt de opzegging van het oude contract van uw nieuwe klant. Wij zorgen voor de uiteindelijke opzegging en bieden hierop ondersteuning en indien nodig, juridische hulp.
De widget kan geïntegreerd worden in een onboarding- of saleskanaal of er kan simpelweg verwezen worden naar een pagina die wij beheren.
Interesse? Wij demonstreren graag de verschillende mogelijkheden!

 
Voorbeeld opzegwidget
 
Schermafbeelding 2019-01-02 om 18.05.26
 
 

CALLBANNER

 

Activeer de CallBanner wanneer u klanten de mogelijkheid wil bieden om gratis telefonisch op te zeggen. Handig voor de klant én een mogelijkheid voor u om de klant een verbeterde aanbieding te doen.
We maken gebruik van de technologie van PushCall, die het mogelijk maakt om telefonieverkeer te sturen en piekbelasting te voorkomen.
De resultaten zijn erg positief. Organisaties die onze CallBanner gebruiken ervaren een behoudpercentage van 35% tot zelfs 50%, afhankelijk van de geboden (verbeterde) aanbieding. 
Interesse? Neem gerust contact met ons op!

 
VOORBEELD CALLBANNER
 

AFFILIATE WORDEN?

 

Een drukbezochte website maar weinig inkomsten? Integreer eenvoudig onze diensten en start met geld verdienen.
Een affiliate worden is simpel. U wordt betaald op basis van aantal conversies en u hoeft zich alleen te concentreren op marketing & sales, de rest doen wij.
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 
VOORBEELD AFFILIATE PARTNER
 
LOTTO-SS
 
 

Privacy

 

Privacy is voor GreenOnline zeer belangrijk. Ons motto is niet zomaar ‘Power to the Consumer’. Onze privacy policy is erop gericht om alleen een opzegging goed te regelen. Verder doen wij niets met de gegevens. Sterker, na 6 maanden verwijderen we alle privacygevoelige gegevens!
Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met AVG/GDPR ? Neem dan contact met ons op.

VEILIGHEID

 

Naast privacy is ook veiligheid een belangrijk thema voor GreenOnline.
100% veilig bestaat niet, maar we doen er alles aan om de kans op misbruik zo klein mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door ons platform op het Google Cloud Platform (GCP) te hosten vanwege hun expertise en certificeringen zoals ISO 27001, ISO 27017 (Cloud Security) en ISO 27018 (Cloud Privacy). Gegevens en applicaties worden gehost binnen de Europese Unie en zijn versleuteld (AES-256). Ons netwerk maakt gebruik van een beheerde firewall van GCP.

 
 
 

VOOR DEVELOPERS

Hieronder kunt u de technische documentatie voor onze Widget vinden.

 

Als u een voorbeeld van onze widget wilt zien klik dan hier. Dit voorbeeld staat in test modus, dus er worden geen brieven verstuurd.

 

Vragen? Neem dan contact met ons op.

 
Open Documentatie