_DSC0354

WIE WIJ ZIJN

 

Onze missie is om organisaties en consumenten te faciliteren met het opzeggen en afhandelen van contracten, abonnementen en lidmaatschappen.

 

Van Duitsland tot Spanje, Frankrijk tot aan Nederland, Italië tot Polen, Zwitserland tot België, we hebben altijd projecten in ontwikkeling.

 
Werk Met Ons Samen
 

HOE KUNNEN WE SAMENWERKEN?

 
2848
 

B2B – oplossingen

 

VERBETER UW SERVICE

Met onze widget kunnen uw nieuwe klanten gemakkelijk hun oude contracten beëindigen. Uw gebruikers hoeven uw webpagina niet te verlaten om zich af te melden voor een oud contract. U kunt de best mogelijke service bieden en uw nieuwe klant ontzorgen.

 

 

 

 

GEBRUIK ONZE WIDGET

RETENTIE EN BEHOUD

Dank aan onze CallBanner, mis nooit een kans om een klant te behouden. Uw retentie medewerker krijgt de kans om rechtstreeks met hen in contact te komen voordat ze officieel hun contract beëindigen met behulp van GreenOnline-beëindigingsservices. Bedrijven die de CallBanner gebruiken hebben een verbazingwekkend retentiepercentage van 35%.

 

 

IMPLEMENT OUR CALL BANNER SERVICE

GENEREER NIEUWE INKOMSTEN

Affiliate partner worden is eenvoudig, je wordt betaalt op basis van het aantal klanten dat je kunt aanleveren. Wij leveren kant en klare oplossingen, zodat jij je kan focussen op de marketing. We kijken altijd uit naar nieuwe kansen en partnerschappen.

 

 

 

 

WORD EEN PARTNER VOOR PARTNERS
 
3000000BEËINDIGDE CONTRACTEN
4500ADRESSEN VOOR BEDRIJVEN
150000MAANDELIJKSE BEZOEKERS
8VERTEGENWOORDIGDE LANDEN

TEAMLEDEN

 
2848