OVER ONS

 

GreenOnline is gevestigd in het hart van Amsterdam, aan de Keizersgracht. Ons jonge energieke team bestaat uit maar liefst 8 nationaliteiten. Waarmee we onze opzegservice bedienen in eveneens 8 Europese landen.
Onze missie is om consumenten te helpen bij het opzeggen van contracten, lidmaatschappen, polissen en abonnementen. Wij maken het makkelijk voor consumenten om opzeggingen te regelen en we wijzen daarbij ook direct op de mogelijkheden om niet meer benaderd te worden door de organisaties die worden opgezegd. Ons motto? Power to the consumer!
We werken graag samen met organisaties om het opzegproces voor consumenten te vereenvoudigen. We werken samen met loterijen, verzekeraars en tal van anderen in verschillende landen.  Doel bij deze samenwerking is om niet alleen de consument te laten profiteren, maar zeker ook de betreffende organisatie!

Inmiddels leveren we onze opzegservice in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Zwitserland… 

 
Werk met ons samen
 

HOE WIJ SAMEN KUNNEN WERKEN

 
2848
 

Partnerships

 

VERBETER UW SERVICE

Onze widget maakt het makkelijk voor uw nieuwe klanten om oude contracten op te zeggen op uw webpage. Bijvoorbeeld, de widget kan in uw “dankjewel” pagina geïntegreerd worden, zodat nieuwe klanten hun oude contracten met andere bedrijven direct kunnen opzeggen.
Bied de beste service en onbelast uw nieuwe klanten.

 

 

 

GEBRUIK ONZE WIDGET

VERHOOG JE KLANTEN RETENTIE

Op onze lokale websites kunnen klanten kiezen om gratis per telefoon, of via de CallBanner op te zeggen. Dit verbind uw retentie werknemer direct met een klant voordat zij officieel hun contract opzeggen met de GreenOnline opzeg service. Bedrijven die de CallBanner gebruiken hebben een verbazingwekkende retentie percentage van 35%.

 

 

 

WORDT EEN AFFILIATE PARTNER

VERHOOG UW OMZET

Een affiliate worden is simpel, u wordt betaald gebaseerd op hoeveel klanten u naar onze website of widget kunt toewijzen. Wij bieden u bedrijfsklare oplossingen zodat u zich op marketing kunt concentreren.
Wij zij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen dus u kunt graag in contact met ons komen voor meer informatie.

 

 

 

IMPLEMENTEER ONZE CALL BANNER SERVICE
 
3000000OPZEGGINGEN VERWERKT
20000ORGANISATIES
150000BEZOEKERS PER MAAND
8LANDEN

ONS TEAM

 
2848