HOE WIJ SAMEN KUNNEN WERKEN

 
2848
 

B2B vennootschap

VERBETER UW SERVICE

Onze widget maakt het makkelijk voor uw nieuwe klanten om oude contracten op te zeggen op uw webpage. Bijvoorbeeld, de widget kan geïntegreerd worden in uw “bedankt” pagina zodat als een nieuwe klant een contract met u is aangegaan, deze klant direct het oude contract kan opzeggen.
Bied de beste service en onbelast uw nieuwe klanten.

 
GEBRUIK ONZE WIDGET

VERHOOG JE KLANTEN RETENTIE

Op onze lokale websites kunnen klanten kiezen om gratis per telefoon, of via de CallBanner op te zeggen. Dit verbind uw retentie werknemer direct met een klant voordat zij officieel hun contract opzeggen met de GreenOnline opzeg service. Bedrijven die de CallBanner gebruiken hebben een verbazingwekkende retentie percentage van 35%.

 
IMPLEMENTEER ONZE CALL BANNER DIENSTEN

VERHOOG UW OMZET

Een affiliate worden is simpel, U wordt betaald gebaseerd op hoeveel klanten U naar onze website of widget kunt toewijzen. Wij bieden U bedrijfsklare oplossingen zodat U zich op marketing kunt concentreren.
Wij zij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen dus U kunt graag in contact met ons komen voor meer informatie.

 
WORDT EEN AFFILIATE PARTNER
 
3000000BEËINDIGDE CONTRACTEN
20000BEDRIJVEN
150000MAANDELIJKSE BEZOEKERS
8VERTEGENWOORDIGDE LANDEN

WAT WE DOEN

Wij helpen klanten makkelijk hun abonnementen online te beëindigen via onze websites. Dit houdt veel vakgebieden in, zoals:

 

6686

Wij zeggen contracten op door:

POST

Wij werken met verschillende lokale postkantoren in de Europese Unie om normale post en geregistreerde post te versturen (met Track&Trace code).

E-MAIL & FAX

Om alle organisaties aan te pakken, sturen we al onze opzegbrieven ook per e-mail en fax. Geregistreerde e-mail is ook mogelijk.

TELEFOON

Op onze websites hebben gebruikers ook de mogelijkheid om sommige contracten op te zeggen per telefoon. Wij doen dit door het gebruik van de CALLBANNER.

EEN PAAR VAN ONZE PARTNERS

 
2848