HOE WIJ SAMEN KUNNEN WERKEN

 
2848
 

VERBETER UW SERVICE

Onze widget maakt het makkelijk voor uw nieuwe klanten om oude contracten op te zeggen op uw website. Zo kan de widget geïntegreerd worden in de “bedankt” pagina zodat een nieuwe klant direct zijn oude contract kan opzeggen.

Verbeter de service voor uw nieuwe klanten.

 
GEBRUIK ONZE WIDGET

BEHOUD UW KLANTEN

Activeer onze CallBanner zodat uw klanten op onze websites gratis telefonisch kunnen opzeggen. Dit maakt het voor uw klant eenvoudiger om op te zeggen (waardoor deze in de toekomst weer sneller klant zal worden) en biedt de mogelijkheid om de klant een verbeterde aanbieding te doen.

De CallBanner levert een verbazingwekkend behoudpercentage van 35% op.

 
IMPLEMENTEER ONZE CALL BANNER

VERHOOG UW OMZET

Veel bezoekers op uw website maar moeite om hier omzet uit te genereren? Voeg onze oplossingen toe en ontvang een vergoeding per conversie die via uw website gerealiseerd wordt.

 
WORDT EEN AFFILIATE PARTNER
 
3000000OPZEGGINGEN VERWERKT
20000BEDRIJVEN
150000BEZOEKERS PER MAAND
8VERTEGENWOORDIGDE LANDEN

WAT WE DOEN

Wij helpen klanten makkelijk hun abonnementen online te beëindigen via onze websites. Dit houdt veel vakgebieden in, zoals:

 

6686

Wij zeggen contracten op door:

POST

Wij werken met verschillende lokale postkantoren in de Europese Unie om normale post en geregistreerde post te versturen (met Track&Trace code).

E-MAIL & FAX

Om alle organisaties aan te pakken, sturen we al onze opzegbrieven ook per e-mail en fax. Geregistreerde e-mail is ook mogelijk.

TELEFOON

Op onze websites hebben gebruikers ook de mogelijkheid om sommige contracten op te zeggen per telefoon. Wij doen dit door het gebruik van de CALLBANNER.

EEN PAAR VAN ONZE PARTNERS

 
2848